vrijdag 22 januari 2016

Podcast #16 Daniël Lechner en Eva Bosgraaf: 10 jaar mediawijsheid

Fotografie: John Valk
In mijn zestiende podcast spreek ik met Daniël Lechner en Eva Bosgraaf. Daniël is pedagoog en Eva journalist met beiden een specialisatie in nieuwe media. Met z'n drieën praten we over het onlangs verschenen jubileumboek Mediawijsheid 2005 > 2015 > 2025 (www.mediawijzer.net/jubileumboek2015), waarvoor Daniël en Eva maar liefst 21 media-experts hebben geïnterviewd.

Luister naar ons gesprek via Soundcloud.com of klik hieronder op play.De brief die Daniël en Eva schreven voor hun zoon Jep - als reactie op de brief van Mark Zuckerberg voor zijn dochter - staat op www.mediawijzer.net/een-brief-aan-onze-zoon 

Je kunt een fysiek exemplaar van het jubileumboek Mediawijsheid winnen door deze podcast via Twitter te verspreiden in jouw netwerk. Neem in de tweet @donzuiderman op en je doet mee!

Je kunt je abonneren op mijn podcast, door in de iTunes store, de podcast app of Soundcloud.com te zoeken op Don Zuiderman. Reacties op deze podcast zijn altijd van harte welkom, bijvoorbeeld onderaan deze blogpost of via Twitter (@eep, @evabosgraaf of @donzuiderman). Laat gerust een review achter in iTunes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten