maandag 18 januari 2016

Vlog #1: De (on)zin van 21st century skillsMijn eerste vlog waarin ik nadenk over de (on)zin van 21st century skills voor het onderwijs. Dit was oorspronkelijk een keynote die ik in november 2015 heb gegeven.

Het keynote document is beschikbaar via https://docs.google.com/presentation/d/1wtuiYy71aW4eOxPh1xm9EfHZD7_O4cI3qXox-vK1zrY/edit?usp=sharing In de shownotes van afzonderlijke dia's staan URLs naar achtergrondartikelen, blogs, video's, etc.

Ik ben erg benieuwd naar reacties op dit vlog!

4 opmerkingen:

 1. Dag Don,
  Ik heb gisteravond achter elkaar je hele 21st CS(on)zin verhaal bekeken en geluisterd en ben heel blij met dit verhaal. Fijn dat je dit soort zaken op een rijtje zet en voor anderen beschikbaar maakt. Ik ga dit zeker aan mensen binnen onze stichting laten zien en kan een opmaat zijn voor een goed gesprek zeker om een koers te bepalen voor de toekomst. Jij kunt op een simpele goed begrijpelijke manier bepaalde zaken goed inzichtelijk maken voor anderen. Dank dat je dit met anderen wil delen. Wat mij betreft doorgaan. Groet Harry Spoelstra ( stichting Obodb Noordwijk) en doe de groeten aan je collega Gerard.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Harry,
  Dank je wel voor je fijne reactie en dat je het vlog kunt waarderen. Erg leuk als je dit deelt weer met anderen! Ik heb al wat ideetjes voor een volgend vlog, misschien voor in februari...

  Don

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Don
  Dank voor dit college . Je hebt de intentie om mensen na te laten denken , dat is wat mij betreft zeer geslaagd. Ik zal het delen binnen CodeUur
  Groet
  Koos de Boer

  BeantwoordenVerwijderen