vrijdag 26 augustus 2016

Podcast #37 Jeanet Visser en Theo van den Bogaart: Blended Learning


In mijn 37e podcast spreek ik met Jeanet Visser en Theo van den Bogaart, beiden collega's van Hogeschool Utrecht. Jeanet is docente bewegingsonderwijs op de Pabo. Zij heeft vorig studiejaar voor de masteropleiding Leren en Innoveren onderzoek gedaan naar de voorbereidingsfase door studenten bij blended learning.
Theo is docent aan de lerarenopleiding Wiskunde voor het voortgezet onderwijs. Hij houdt zich al jaren bezig met blended learning en is één van de experts binnen Hogeschool Utrecht op dit gebied.

Samen praten we over het opleiden van studenten in het algemeen en de didactiek van blended learning in het bijzonder. Wat werkt wel? Wat werkt niet? En wat kunnen andere onderwijsdoelgroepen hiervan leren?

Luister naar ons gesprek via Soundcloud.com of klik hieronder op play.Wil je het onderzoek van Jeanet ontvangen, neem dan contact met mij op.

Je kunt je abonneren op mijn podcast, door in de iTunes store, een podcast app of Soundcloud.com te zoeken op Don Zuiderman. Reacties op deze podcast zijn van harte welkom, bijvoorbeeld onderaan deze blogpost of via Twitter (@donzuiderman). Ik zou het erg waarderen als je een review schrijft in de iTunes Store, daarmee wordt de podcast makkelijker vindbaar voor anderen. Deel deze podcast weer met anderen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten